Свилен Нейков откри Балканските състезания по пожаро-приложен спорт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:00 / 28.10.2010
868
Петите Балкански състезания по пожаро-приложен спорт бяха официално открити тази сутрин в Пловдив от министъра на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков. На тържеството присъстваха директорът на ГД ПБС главен комисар Николай Николов, директорът на ОДМВР-Пловдив старши комисар Тодор Чонов , представители на Българската федерация по пожаро-приложен спорт, Община-Пловдив и други организации.

В приветственото си слово президентът на Балканската федерация по пожаро-приложен спорт генерал-майор Стилианос Йоанидис поздрави отборите от България, Сърбия, Румъния и Турция и им пожела успешно представяне. Състезанията, които се провеждат днес и утре на лекоатлетическия стадион "Пловдив", започнаха с "Изкачване с щурмова стълба". В отборното класиране в тази дисциплина първо място зае отборът на България, следвани от състезателите на Румъния и Турция. В индивидуалното класиране начело е Християн Христов, втори е Александър Николов и трети е румънецът Стойчиу Йонут.

Днес от 15 часа състезанията продължават с дисциплината "100-метрова пътека с препятствия". През втория състезателен ден от 10 ч. ще се проведе състезанието в дисциплината "Пожарна щафета 4 х 100 м с препятствия". От 14.30 ч. ще започне надпреварата в дисциплината "Бойно разгръщане от мотопомпа". Тържественият ритуал за награждаване на победителите ще започне в 16 часа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).