ПФК Ботев и Бригада Тракия с благотворителна инициатива

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:05 / 26.02.2024
2516
ПФК Ботев Пловдив и една от фенските фракции - Бригада Тракия, организират "Седмица на кръводарителя".

Ето какво написаха от "жълто-черния" клуб в социалните мрежи:

Уважаеми Ботевисти,

Имаме удоволствието да ви съобщим, че ПФК Ботев Пловдив и Бригада Тракия организират съвместно "Седмица на кръводарителя".

Същата ще се проведе от 11 до 13 март в скайбокс № 11 (ет.3, централна трибуна) на стадион "Христо Ботев“. В посочените дни, в интервала от 9.00 до 13.00 часа, всеки желаещ ще може да дари кръв, с която ще бъдат подпомогнати РЦХТ и болниците в град Пловдив. Максималният брой кръводарители на ден ще бъде с времеви лимит до 35 души. Участвайки в кампанията ще подпомогнем мисията на пловдивските лекари да продължат да спасяват човешки животи.

През цялата си история нашият любим Ботев е бил изключително ангажиран със социалните и обществени каузи на града, изградили му заслужено реноме на институция сред пловдивското гражданство.

Множеството благотворителни турнири, които организирал, подпомагайки бедни и сираци, тясната връзка в подкрепа на учебните заведения в града, дейностите по възстановяването на града ни след тежкото земетресение от 1928 година, са само частица от всичко, което предците ни са сторили, за да може днес с гордост да се наричаме "ботевисти“. Време е да покажем своята човечност и благородство отново!

Бригада Тракия, като една от основните организации в "жълто-черното“ семейство, също неведнъж е показвала своята социална отговорност, като част от последните им инициативи бяха неотдавнашното подпомагане на бедстващите хора в село Богдан, засаждането на дръвчетата около нашия дом стадион "Христо Ботев" и редица други.

ПФК Ботев Пловдив и Бригада Тракия вярваме, че заедно можем да постигнем големи неща, като продължим да пазим и развиваме духовните ценности на ботевизма.

Присъедини се към нашата кауза да дарим бъдеще!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).