Крушарски: Феновете да вадят пари и да управляват! 4 години съм слушал обиди, а после ми се радваха

Автор: Стойчо Генов
Коментари (16)
17:13 / 24.02.2024
11718
Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски прие спокойно загубата от Хебър с 1:2 и даде няколко препоръки към привържениците на черно-белите.

"Просто трябва да си извадим поуките от този мач и да се променяме. Клубът си има политика. Аз много пъти съм казал, че само пари да се вадят не става, трябва и да се изкарват. Като не иска Динко Хоркаш да подпише нов договор, да седи на пейката и да си изкара прехраната на друго място", заяви Христо Крушарски на излизане от стадиона.

"Аз съм имал и по-тежки обиди. Какво, като се заканват феновете? Да извадят пари и да управляват, щом искат. Който дава парите, той управлява. Това трябва да стане ясно. В България докато не си седнем на задника и всеки да си върши работата, няма какво да стане. Тези обиди съм ги слушал, слушал, 4 години. А после какво беше - после ми се радваха. Сега пак почват", допълни още бизнесменът.

"Имаше разговори с Александър Томаш за нов договор, които не стигаха до мен. Сега се разбрахме, като мине този мач - сядаме и преговаряме. Аз не съм привърженик на честите смени - те водят до кофти резултати. Томаш като треньор ще остане. Въпросът е да се договорим за финансовата част, защото аз печатница за пари нямам. Колкото имам, толкова давам. Колкото до целта за Европа - тя си остава. Вие да не мислите, че другите отбори ще са по-добре от нас. Има още доста мачове. Ще си изчакаме времето и ще видите, че това, което сме си набелязали като цел, ще го изпълним", завърши собственикът на Локомотив Пловдив.



Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).