Видолов: Как Крумовград ще те бие два пъти? Странно е, нещата в Ботев пак куцат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:53 / 20.02.2024
5799
Легендата на пловдивския футбол Костадин Видолов няма разумно обяснение защо играта на Ботев (Пд) не върви на фона на перфектните условия за работа, създадени от ръководството на клуба.

В последния си мач "канарите" загубиха от Крумовград с 1:2 в "Коматево" и за пореден път изумиха Видолов.

"Странно е как отбор като Ботев, в който всичко е наред - финансиране, стадион, фенове, не може да побеждава. В съвременния футбол се търсят победи. В Ботев нещата за пореден път куцат. Няма как Крумовград да те бие два пъти в шампионата. Клубът е с идеална организация заради финансовия ресурс, а няма резултати", заяви някогашният халф, който е печелил медали в първенството с най-популярните клубове у нас (Левски, ЦСКА, Ботев Пд и Локомотив Пд).

"Точно на обратния полюс е Локомотив (Пловдив). Александър Томаш върши перфектна работа. Продават му най-добрите играчи, а отборът побеждава. Значи работи отлично", допълни още Костадин Видолов, цитиран от "Мач Телеграф".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).