Лидер в Трета лига представи юношески национал от Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:49 / 19.02.2024
3107
Божидар Сидеров е четвъртото ново попълнение на Локомотив (Горна Оряховица). Защитникът вече дебютира за "черно-белите" в контролата с Черноломец.

Божидар Сидеров е роден през 2005 година, като изкара седем години в школата на Ботев (Пловдив).

Централният бранител е преминал през всички формации на юношеския национален отбор на България, като записа и дебют за "канарчетата" в Първа лига.

Високият защитник имаше професионален договор с "жълто-черните", като от пловдивския клуб на този етап не са оповестили раздялата и причините за нея.

"Първите ми впечатления в “Локомотив" са отлични - работи се професионално и тренировъчния процес е на много високо ниво. Вярвам, че ще постигнем поставената цел и през новия сезон ще сме в професионалния футбол. В личен план виждам и искам да продължа развитието си във възходяща линия, каквато е и визията за развитие на клуба.", заяви Сидеров пред сайта на Локо Горна Оряховица.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).