Момчил Цветанов: Освиркванията ме зареждаха! Щастлив съм, че пак победих Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
12:48 / 18.02.2024
6798
Левият халф-бек на ФК Крумовград Момчил Цветанов бе един от най-щастливите в своя тим след вчерашната победа над Ботев (Пд) с 2:1 на базата в "Коматево". Чико очаквано бе освиркван от "жълто-черните" привърженици, въпреки че в кариерата си е защитавал емблемата на Ботев.

Той обаче никога не е криел, че сърцето му принадлежи на другия пловдивски гранд Локомотив и че чувства "Лаута" като свой дом.

"Изключително съм щастлив, че записах победа срещу Ботев Пловдив и поздравления за целия отбор. Много труден мач, но беше важно да започнем сезона с победа. Ботев владееха повече топката, имаха и два отменени гола, но пък в последната минута изключително изпълнение на фаул от Жак Пехливанов и оттам нататък вече нямаше как да върнат гола. Освиркванията от трибуните не ми повлияха по никакъв начин. Даже повече ме зареждаха", заяви след края на двубоя в "Коматево" Момчил Цветанов.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).