ПФК Ботев пусна кадри от спирането на тока на стадиона, поиска разплитане на казуса докрай

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
12:25 / 15.02.2024
6303
ПФК Ботев разпространи доста любопитни кадри, като от клуба уточниха, че те са от спирането на електрозахранването на стадиона. Видеото е от 10 февруари, малко преди 19,00 часа.

Припомняме, че преди няколко дни от компанията, която довършва съоръжението, излязоха с официална позиция и обявиха тяхната версия за възникналия проблем

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса официалното съобщение на "жълто-черния" клуб:

Уважаеми Ботевисти,

Бидейки непоколебими в желанието си да върнем нормалността в "жълто-черното" общество, сме длъжни да публикуваме кадрите, които дават допълнителна светлина относно техническите проблеми с електрозахранването на стадион "Христо Ботев" през последните дни.

Вярваме, че правоохранителните органи ще следват своите ангажименти, като ще доведат разплитането на този казус до край.

Убедени сме, че "жълто-черната" общественост е достатъчно мислеща и разбираща атаките, на които е подложен клубът ни в последните над 6 месеца.

Гледайте в прикаченото видео кадрите от стадион "Христо Ботев"!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).