Георги Какалов с емоционален пост: Вижте този отбор, колко юноши има? Всички знаехме какво е Ботев за Пловдив и България!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:32 / 14.02.2024
6076
Един от емблематичните футболисти на Ботев (Пловдив) през 21 век - Георги Какалов, написа любопитен пост в личния си профил в социалните мрежи.

Атакуващият играч припомни романтичните години при "канарчетата", когато отборът беше съставен предимно от юноши на тима, а футболистите са знаели какво означава Ботев за Пловдив и цяла България.

Ето какво написа Какалов, а към поста добави отборна снимка на "канарчетата":

Това са момчета мъже, които нямаха претенции на какъв терен ще тренират, това са мъже, които нямаха претенции за големи заплати, това са мъже, които само и единствено защитаваха цветовете на любимия си отбор.

Само забележете колко футболисти в този състав има от школата на Ботев Пловдив, защо ли?

Тогава не беше нужно клубът да има 10 милиона, да има най-скъпото класиране в Европа. Прекланяха глави и Левски и ЦСКА, когато дойдат в Пловдив, но защото по онова време и фенове и футболисти бяхме едно цяло и ние знаехме какво означава Ботев Пловдив за града и за цяла футболна България.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).