Официално отложиха Созопол - Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (95)
12:41 / 19.10.2010
12265
Срещите от междинния 14-и кръг в Югоизточната "В" група Созопол - Ботев (Пловдив) и ИТД-Гигант (Съединение) - Димитровград, които трябваше да се играят на 27 октомври, се отлагат. Решението бе взето днес от ЗС на БФС в Пловдив, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината е участието в същия ден на отборите на Созопол срещу Спартак Пловдив и Димитровград с Лудогорец Разград в мачове от турнира за Купата на България. Новата дата на отложените срещи засега не е определена.

Днес на заседание на Дисциплинарната комисия с един мач лишаване от състезателни права бе наказан Антон Огнянов. Той получи червен картон по време на мача Марица - Ботев и ще пропусне домакинството на "канарчетата" на Родопа. Разгледа се и скандалния мач между Свиленград и Нефтохимик, прекратен след като бургазлии скочиха на съдията. Треньорът на "шейховете" Ганчо Евтимов бе наказан три мача да не изпълнява длъжността си в клуба, а лидерът на тима Митко Трендафилов бе наказан за цели осем мача, което включва и гостуването на Нефтохимик в Пловдив на Марица, както и срещата от последния кръг с Ботев.



Виж коментарите (95)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 7


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).