Крушарски: Нямам място в Изпълкома на БФС, но съм готов да давам акъл! Имам в излишък

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
13:28 / 04.02.2024
3869
Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски говори за кандидатурата си за президент на БФС и какво би направил, ако спечели. Бизнесменът бе гост в предаването "Арена спорт" по БНТ.

Ето какво каза Крушарски по темата:

Голяма част от клубовете в Първа и Втора лига са запознати с моята програма. Сега предстои да запознаем аматьорските отбори.

10 клуба от Първа лига вече са готови, 10-ина от Втора лига също са запознати и са почти готови. До 20 февруари се надявам да имам подписите и да го внесем като предложение.

Ако ме изберат за президент на БФС, Локомотив Пловдив става един от всички. Смятам всички кандидати за опоненти и тръгвам съвсем отговорно. Който и да спечели, аз съм готов да му предоставя моята програма. Аз съм колективен играч и никога няма да тръгна "против“. Аз нямам място в Изпълкома, но съм готов да давам акъл. Имам малко в излишък по тази тема.

За да управляваш 5 човека, трябва да си показал, че можеш да го правиш. Трябва да е някой бизнесмен, който може да се оправя с ръководенето на хора и с управлението на финанси.

Най-големият проблем са съдиите. И това се дъвчи постоянно. Аз бих определял нарядите един месец преди мач, за да може всеки рефер да се подготви психически. Аз заставам зад съдията и той да си върши работата. Ако обаче започне да се огъва и да се поддава на натиск - отива директно на опашката и ще чака да му дойде редът.

Един Георги Кабаков - ако отиде да свири на аматьорски мач, това ще е празник. Защо не?

Треньорите работят само за своите визитки. Те искат готов материал, а такъв няма. Трябва да го създадеш. В Локомотив последните разговори, които водим с ръководството, са точно в тази посока. На скамейката не трябва да има чужденец. Ако ще е там – по-добре да е някой юноша на неговото място. Трудно ще е, но аз това нещо ще го наложа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).