Ботев взема двама от Локо София?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (38)
10:15 / 15.10.2010
5324
Ботев е решил да се върне в професионалния футбол и няма да се откаже лесно. Затова и още отсега мисли за зимната селекция. Пловдивчани имат намерение да върнат на стадион "Христо Ботев" двама бивши футболисти, които сега играят в Локомотив (Сф) - Марчо Дафчев и Илиян Гаров. Вече се проведени първоначални разговори между двата клуба. Дафчев и Гаров рядко попадат в плановете на треньора на Локо Димитър Васев.

Ботев вече започна с трансферите. В клуба бяха привлечени Атанас Курдов, Георги Какалов и Николай Манчев. И тримата обаче бяха свободни агенти, докато играчите на Локомотив (Сф) са обвързани с договори. Не е ясно и дали клубът ще може да удовлетвори претенциите за заплати на двамата футболисти. Те взeмат добри пари при червено-черните и eдва ли лесно ще се откажат от тях. Поради тази причина е възможно трансферите да бъдат отложени до лятото, когато се очаква Ботев да се е върнал в "Б" група. В момента тимът е лидер в Югоизточната "В" група.

Защитникът Илиян Гаров беше капитан на Ботев, преди да премине в Надежда през лятото на 2009 г. Той беше любимец на една от най-големите фракции в агитката на "канарчетата" - Лудата банда. Дафчев също е сред любимците на агитката.

Източник: в. "7 дни спорт"



Виж коментарите (38)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).