ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (17)
Строго наказание за ФК Даяна заради нередовен играч
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:23 / 14.10.2010Коментари (15)3540
© Plovdiv24.bg
Груба измама бе разкрита от Дисциплинарната комисия на Пловдивската Аматьорска Спортна Асоциация (ПАСО), администрираща Първа Пловдивска Аматьорска Футболна Лига (ППАФЛ). Оказа се, че в отборът на "ФК Даяна", състезаващ се в група 1 на ППАФЛ през настоящия сезон 2010/2011, е картотекиран нередовен състезател. По-тежкото в случая е, че този състезател е картотекиран под чуждо име. Става дума за Атанас Кочанов, който в момента на картотекирането е състезател на Хебър от гр.Пазарджик. В отбора на "ФК Даяна" той е картотекиран под името Антон Ламбин. Така нередовния състезател е взел участие в среща от втория кръг между отборите на "Без Претенции" - "ФК Даяна" 0:7, проведена на 19.09.2010г от 13ч.

След неразумната постъпка от страна на "ФК Даяна" се стигна до наказания за отбора. Съвсем логично, резултатът от срещата "Без Претенции" - "ФК Даяна" се анулира и се присъжда служебен резултат от 5:0 в полза на "Без Претенции". Освен това от актива на "ФК Даяна" се отнемат 9 точки, като по този начин те се свличат до 9 място в класирането със само 1 точка. Има наказание за двамата футболисти, замесени в историята - при желание за участие в лигата, Антон Ламбин и Атанас Кочанов ще трябва да изчакат до края на сезон 2010/2011. Разбира се, трябва тогава да отговарят на условието да не са картотекирани в отбори от А, Б и В група към БФС. Отборът на "ФК Даяна" се предупреждава, че при повторно нарушаване на правилата, отбора ще бъде изваден от състава на ППАФЛ.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Поредното своеволие...Поне този път е добре наказано...
0
 
 
ТОЯ АТАНС КО4АНОВ Е БИВш юНОшА НА ЛОКО ПЛОВДИВ НАБОР 87 ТРЕНЕР МУ БЕшЕ ИВАН ГОВЕДАРОВ СЛЕД ТВА СЕ СМЕНИХА С ЕДИН ДР ТРНЕР ТОЯ КО4АНОВ Е ТАКОВА РЕНДЕ 4Е НЕМОЖЕТЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИТЕ УДРЯ , БЛЪСКА НЕМОЖЕ ДА СПИРА ТОПКАТА НЕЗНАЕ КАК СУПЕР КУЦО ПИЛЕ Е ТОЯ ИГРАЕшЕ СТОПЕР И ПОСЛЕДЕН 4ОВЕК СУПЕР БЕЗДАРНИК Е ТОЯ
0
 
 
Даяна са достатъчно силен отбор и без този нередовния!А нарушението им си е направо ИЗМАМА!Да се сърдят на себе си!
0
 
 
Правилата са за това - ДА СЕ СПАЗВАТ! УС на ПАСО е организирал тази лига и е създал правила , с които всеки отбор се е съгласил . Никои не е влезнал в лигата насила , както е влезнал , така ако иска може и да я напусне ! При такаво сериозно нарушение е нормално и наказанието да е сериозно , а относно неговия размер единствената дума е на УС , като е ясно , че то ще се хареса на едни , а на други не ! Никои не иска да спира Даяна , както и никои не ги е карал да мамят !
+1
 
 
Правилно, наказанието трябва да е строго и да се прилага без компромиси за да се пресичат подобни тарикатлъци от раз. Не знам момчетата от този отбор Даяна с какви очи излизат да играят умишлено с фалшив играч. Все пак това е аматьорски турнир и не се играе за пари, а за чест. Те обезсмислят цялата идея. Дано да няма други такива прецеденти.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Алекс Начева: Не мога без нервни състояния! Това ми дава хъс и мотивация
Германец прекъсна страхотната серия на Илиян Радулов в Испания
Личен рекорд за Алекс Начева, Габи Петрова също се класира за финал на Евро 2024 в Рим
Кметът: Не сме взели решение за стадион "Тодор Диев", предстоят срещи
Проектът "Млади, уверени и здрави" вдъхнови младежи в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: