Локомотив излиза за задължителни три точки срещу Берое

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (28)
13:14 / 14.10.2010
3860
Локомотив Пловдив излиза за задължителна победа в събота срещу Берое. Това съобщи старши-треньорът на тима Неделчо Матушев на пресконференция преди шампионатния мач, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Двубоят е в събота от 16 часа на стадион "Локомотив". Главен съдия на двубоя ще бъде Александър Костадинов, ще му помагат Николай Георгиев и Павлин Михайлов, и тримата от София.

"Берое са един много балансиран отбор. Играят много затворено и на контраатака. Имат добри футболисти. Това, което ние през тези две седмици съумяхме да потренираме доста, да изчистим някои неща, но има още какво да се работи, особено в защитна фаза. Да се надяваме, че в събота момчетата ще подходят сериозно, отговорно, концентрирано, защото на нас са ни необходими 3 точки, да излезем с нужното самочувствие и да победим Берое", заяви Матушев.

"Саканоко е с уредени документи и в последната контрола с Брестник показа, че има качества и да се надяваме, че ще ги развие в Локомотив Пловдив. Всички контузени футболисти започнаха да тренират, но все още им липсва физическа и игрова подготовка. Ангел Йошев и Красен Трифонов на този етап не са на 100% готови, Дани Кики имаше леки оплаквания, но вчера и днес тренираше пълноценно, дано утре не му се обади контузията и да бъде готов за мача с Берое. Здравко Лазаров пропусна двете контроли в паузата, понеже беше болен от грип. Вчера и днес тренира нормално и каза, че се чувства добре", каза още старши-треньорът на "смърфовете".


Виж коментарите (28)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).