Тунчев похвали Крушарски и обяви: Локомотив е специален клуб за мен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:50 / 30.01.2024
5284
Треньорът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев коментира доста теми, свързани с родния футбол. Специалистът отдели внимание и на бившия си клуб Локомотив Пловдив.

"Няма как да спра да следя Локомотив Пловдив. Прекарал съм съвкупност 10 години там и съм оставил доста приятели. Не мога да деля Локомотив и ЦСКА. Аз не крия, че от малък съм от ЦСКА. Баща ми ме е запалил. За мен беше сбъдната мечта да играя за ЦСКА, да бъда капитан и да стана шампион. От друга страна в Локомотив ми показаха любовта за годините, които съм прекарал там. Двата клуба са специални за мен", заяви пред Sportal.bg Александър Тунчев.

"Нека феновете имат малко повече търпение. Ние, българите, не сме от най-търпеливите. Искаме нещата да се случат от днес за утре. Трябва време във всяка една сфера. Има доста примери, които да се дадат. Единият от тях е Локомотив Пловдив и Бруно Акрапович. Гонеха го, феновете не го искаха, но президентът (б.р. Христо Крушарски) застана зад него. Нека бъдем по-търпеливи и да подкрепяме отборите си“, допълни треньорът.

"Нашата цел е да влезем в шестицата. Миналата година завършихме на седмо място, тази година ще гледаме да направим крачка напред. Ако не успеем, ще се борим за това седмо място. Отборът на Ботев (Пловдив) подобри нещата през последния месец. Ще бъде доста трудно. Пред нас са ЦСКА 1948, Локомотив Пловдив, Левски… Ще бъде интересно".

"Ако първенството е честно и обективно, ако няма влияние на трети страни, аз мисля, че нашето първенство ще бъде доста интересно. Има доста отбори, които могат да се намесят и в битката за титлата, и за местата, даващи право за Европа. Когато даден отбор играе в евротурнирите, ще се представяме много по-добре", допълни бившият футболист и треньор на Локомотив Пловдив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).