Цирк! Георги Минчев за втори пореден път излезе титуляр, но мач отново нямаше!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (3)
13:14 / 29.01.2024
8232
Бившият футболист на Локомотив Пловдив Георги Минчев изживява доста странни моменти в новия си клуб АЕЛ Лимасол. Централният нападател за втори пореден път излезе да загрява като титуляр, но мач отново не се игра, научи Plovdiv24.bg.

Жълто-сините трябваше да гостуват вчера на Отелос Атиену в двубой от 21-ия кръг на кипърското първенство. Минчев бе в стартовия състав, но на стадиона в Атиену нямаше дежурен лекар и линейка. Главният съдия изчака 20 минути след първоначално обявения начален час, след което свири "край" и футболистите се прибраха в съблекалните.

Според кипърски издания дежурният делегат се е свързал по телефона с лекаря в 17,05 часа (двубоят трябваше да започне в 17,00), като медицинското лице е заявило, че пътува към стадиона, но явно закъснението се оказало доста повече.

Все още не е ясно какво решение ще вземе кипърската федерация - служебна загуба за домакините или ще бъде насрочена друга дата, в която да се играе мачът.

Любопитното е, че предишният официален двубой на АЕЛ Лимасол също не се състоя, за което Plovdiv24.bg вече информира читателите си. Тогава градското дерби срещу Аполон от 1/16-финалите за Купата на Кипър не стартира заради ексцесии по трибуните и на терена. Георги Минчев също трябваше да е титуляр в тази среща.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).