ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (29) | Вчера (30)
Милан Коматево грабна победата срещу Ялова поляна в дербито на кръга
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:35 / 11.10.2010Коментари (4)2868
© Plovdiv24.bg
Приключи петият кръг на аматьорската футболна лига с изиграването на неделните мачове. Лидерите в група едно продължиха победния си ход без грешна стъпка, като "Vip Dent" се наложи над "Кибиците" със 7:2, а "Академик" победи категорично "K.P.R." с 9:1. Запомниха се хеттриците на Ангел Крушков за шампионите, Георги Казаков и Камен Георгиев-Ричи за "Академик". Третия в класирането "Ф.К. Даяна" победи без проблем "Айляците", а първа победа в лигата записа отбора на "Без Претенции", побеждавайки с 1:3 "Karshiaka Stars". С три гола за победата на "сервитьорите" се отчете Петър Антонов.

Във втора група състезателите на "Оле ле" нямаха никакви проблеми с отбора на "NoID's", побеждавайки го с 13:0, като по този начин продължиха победната си серия без загубена точка. В дербито на кръга "ПФК Ялова поляна" и "Милан Коматево" си отбелязаха осем гола. Повечето от тях бяха във вратата на "ПФК Ялова поляна", поради което заслужено "Милан Коматево" грабна победата с 3:5 и се укрепи на четвърто място в групата. В третия мач за дена "Trapezica" допусна домакинска загуба от "Клокотница" с 1:3, което позволи на гостите да запазят лидерската позиция в класирането с 13 точки, поне до изиграване на отложената среща между отборите на "Apocalypto" и "Оле ле".

В трета група "San Paolo" разгроми "Plovdiv24" с 11:2 и изпревари "Викинг" на втората позиция в класирането. С Четири гола за победителите се отчете Александър Александров. "Victory" се изкачи до четвърто място след победа над "Thunder" с 5:1. Третата среща за деня бе между "Police United" и "Криско". Тя ще се запомни с интересен обрат - след като поведоха с 3:0, футболистите на "Police United" допуснаха да загубят срещата с 3:4. По този начин "Криско" изпревари в класирането своя съперник.

В група четири "Лудата Банда" не успя да спре лидера "Карамба", позволявайки да бъде надигран с 1:3. Същия резултат се получи и в другата среща. Този път "Energie" изненада своя съперник "Karshiaka Galaxy Beers", побеждавайки го с 3:1.

Голмайсторската листа продължава да води Господин Сталинчев (Южен полъх) с 16 попадения, следван плътно от Мирослав Насков (Hamptons) с 15 и Атанас Шопов (Милан Коматево) с 14. Тези и други любопитни факти от статистиката може да откриете на сайта на ППАФЛ: www.ppafl-bg.com.

През седмицата предстои да се изиграе една отложена среща от четвъртия кръг на група 2. Един срещу друг ще се изправят отборите на "Apocalypto" и "Оле ле", в четвъртък, 14 октомври 2010г от 21ч на игрището на спортен комплекс Оптимум.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 11.10.2010 г.
0
 
 
Ехеееее Сан Паоло мачкат мач , след мач ! 11-2 си е сериозен резултат ! Айде отивайте на финалите да ви подкрепим от Смирненски :D , ще се съберем доста хора !
0
 
 
Све, маа мен, здраво ще се изложили... Другия път ме вземете за вратар, от 3 години те кандърдисвам за това.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дори когато връстниците й броят до 12, тази хубавицата мисли само за футбол
Славия се раздели с бивши играчи на Локо и Ботев
Дамите на Пълдин се отдалечиха от бронзовите медали след реми в Севлиево
Балтанов подписа нов договор и се снима с Платек
Ботев прикани феновете да се снимат с купата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: