Отлична новина за феновете на Ботев, свързана с капитана на отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:02 / 15.01.2024
3283
Бившият капитан на националния отбор и трикратен носител на титлата "Футболист номер 1 на България“ - Ивелин Попов, ще удължи договора си с Ботев Пловдив за още един сезон. Сегашният контракт на юношата на Левски приключва през август тази година, след което той автоматично може да бъде удължен за още една година.

Попов смята да се възползва от опцията, без да има сериозни претенции. В договора му сега има условие, че той ще бъде продължен, ако Попов изиграе определен брой мачове в Ботев, информира "Мач Телеграф". Нападателят дойде при "канарчетата" на 15 август миналата година, след като скъса договора си със "сините“.

По-късно той обвини Левски, че не уважава собствените си кадри и затова е напуснал "Герена“. Той бе доведен там от бившия треньор Станимир Стоилов. Именно раздялата с Мъри затвори вратите на Попето за "синия" клуб.

За кратко време той се превърна в основен футболист на Ботев и любимец на местните фенове. Откакто халфът облече фланелката на пловдивчани, е неизменен титуляр и лидер в състава на треньора Душан Керкез.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).