Ботев с нова оферта за голмайстора на Хебър, Бароан почти сигурно напуска

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:55 / 13.01.2024
3466
Ботев (Пловдив) продължава с опитите да си осигури услугите на нападателя на Хебър Георги Николов. Още преди Нова година "жълто-черните" изпратиха оферта за правата му. Тя обаче е била отхвърлена от ръководството на пазарджиклии. На "Георги Бенковски" се надяват, че ще получат по-добро предложение от чуждестранен клуб за младежкия национал.

Сега от Ботев обаче ще подобрят предложението си с надеждата да убедят Хебър да го пусне на "Колежа". Първата оферта е била за малко над 100 000 лева - сума, която се е сторила недостатъчна на клуба от Пазарджик.

Георги Николов израсна много през есенния полусезон под ръководството на Любослав Пенев. Той вкара 8 гола в efbet Лига и по този начин дели лидерската позиция при голмайсторите с нападателя на Ботев Антоан Бароан. Наред с това Николов е викан редовно в младежкия национален отбор. Той отбеляза 4 гола за "трикольорите" в евроквалификациите.

Георги е гласен от треньора на пловдивчани Душан Керкез за заместник на Бароан, твърди "Тема спорт". Французинът почти сигурно няма да играе за "канарчетата" през пролетта, защото очаква трансфер.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).