Христо Бонев: Ще потърсим вината за равния с Миньор у нас, треньорите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
16:41 / 05.10.2010
2451
Почетният президент на Локомотив Христо Бонев призна, че треньорският щаб на "черно-белите" ще потърси вината за пропуснатата победа срещу Миньор у себе си, тъй като съдийския слугинаж в Перник е вече в миналото.

"Разтревожен съм от думите на нашия собственик, който сподели, че ако тенденциозното съдийство продължи, той и малкото като него, които наливат пари във футбола ни може да се оттеглят. Ако той не беше взел клуба преди година от Галя Топалова, днес на Лаута щеше да има катинари. А затова време Коко наля много пари. Направи селекция, с която отборът се спаси от изпадане. Вложи стотици хиляди в базата и сега нашият стадион разполага с едни от най-хубавите съблекални и представителна централна трибуна. Бяха монтирани седалки и на другите сектори. Предстои изграждането на терен с изкуствена настилка и осветление. Тези пари той ги дава от своя джоб и ги инвестира в общинска собственост, защото стадионът е на общината, а не негов. Това остава за Пловдив и от тези пари възвръщаемост няма. Много жалко ще е, ако хората, които инвестират във футбола, какъвто е Коко Динев, бъдат прогонени от съдийство като това на Антон Генов в Перник. Защото тук не става въпрос за неволна грешка. Освен червения картон на Карвальо, той не свири нито едно от бруталните нарушения пред пеналта на домакините, което не може да се тълкува по никакъв начин освен като тенденция", коментира Зума.

"Болно ми е накъде върви футболът ни. Вижте какво стана с Ботев, където се раждаха толкова елитни футболисти. Сега са някъде при аматьорите. Къде са Етър, Дунав, Спартак (Плевен)...? Хората с възможности не инвестират във футбола, защото няма ясни правила. Ето върху това трябва да се замислят в БФС", завърши легендата.

Източник: в. "Тема Спорт"



Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).