Златински: Мечтая за националния отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
14:47 / 01.10.2010
3069
Футболистът на Локомотив Пловдив Христо Златински бе избран за футболист номер едно на осмия кръг в А група. От двадесет и двама футболни специалисти десет са гласували за халфа на "смърфовете" заради двата отбелязани гола във вратата на Калиакра Каварна и асистенцията в този мач. Челната тройка оформят нападателят на Литекс Вилфред Нифлор и Цветан Генков от Локомотив София.

Завърналият се това лято в Локомотив Пловдив Христо Златински заяви след награждаването, че това е голяма чест за него и е изключително щастлив да получи тази награда. "Надявам се да продължа с добрите си игри и отличието да не ми е последно."

И халфа на "смърфовете" призна за слабото представяне на отбора в гостуванията като заяви, че изглеждали страхливо. "За мача с Миньор Перник указанията са да подходим по-мобилизирано и с по-голям стимул за победа, защото резултатите ни на вън не прилягат за отбора на Локомотив Пловдив. В повечето случаи и в мачовете ни на вън се чувстваме като домакини, защото нашите верни фенове са винаги до нас, но според мен слабото ни представяне се дължи на прекаленото пренавиване за победа. Има поставени цели но най-важната е да излизаме във всеки мач за победа. Всеки има желание да е в тройката и да играе в Европа."

"От малък мечтая да играя в националния отбор и за мен ще е чест да облека националната фланелка някой ден. Играл съм за младежите и се надявам да имам късмета да играя и за представителния тим."

"Не ни се отразява това, че ще има треньорска смяна. Всичко в отбора е наред и излизаме за победа срещу Миньор утре. Не е наша работа да казваме кой да е треньор, дали българин или чужденец. Трябва да изпълняваме каквото ни се каже."

"В Локомотив Пловдив се чувствам най-добре, изкарах две прекрасни години в тима. Имам уважението на феновете, обичта им и за това предпочетох да се върна, за да се доказвам тук. Не казвам, че в София не съм бил добре, но нещо ми пречеше да разгърна потенциала си. Иска ми се сега с тима на Локо Пд да се представяме добре в мачовете с грандовете."

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).