Марин Бакалов: За купата имаше свръхочаквания към отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
13:33 / 01.10.2010
4200
Старши-треньорът на Ботев Марин Бакалов коментира срещата за Купата с Димитровград, в която "канарчетата" отпаднаха след дузпи. Това стана на редовната пресконференция преди шампионатен мач - в неделя с Тунджа Ягода от 16 часа, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Една неприятна и непредвидена загуба. Имахме възможност днес с футболистите да разговаряме и да видим видеозаписа, да направим анализ на това, което се случи. Мисля, че изиграхме най-слабото си полувреме до сега - първото. Нещо което и самите футболисти се увериха. Дадохме възможност на отбора на Димитровград да покаже всичко, което имат като потенциал и за това изцяло е наша заслугата. Не е случайно, че отпаднахме", заяви Бакалов.

"Нашата публика е над нивото на клуба - на футболистите, игрово поведение и т.н. Публиката ни е взискателна, очакванията са големи, даже в един момент смятам, че се създадоха свръхочаквания за купата. Те може би дойдоха от контролната среща със Сливен, която спечелихме. И моето, и на футболистите, желанието беше да докараме отбор от "А" или "Б" група и това да бъде един подарък и една благодарност за феновете. Все пак целта на отбора е влизането на отбора в професионалния футбол. Остава горчилката от отпадането, но този мач вече е в историята и не можем да го върнем", каза още старши-треньорът на тима.

"Съдбата на Ботев не може и не бива да зависи от 1 среща. Нашите планове са дългосрочни. Сега се връщам от Ягодово, където подписахме договор за ползване на база за детско-юношеската школа с всички нормални условия за децата. Това го казвам, за да стане ясно, че нашите планове не са за ден два и не трябва да зависят от 1 среща. Все пак ние си взехме поуките от тази загуба", добави Бакалов.

Марин Бакалов уточни и премиите за Купата, като зави, че са определени крайни премии - при спечелване или финал за Купата. "Най-голямото наказание за футболистите е, че няма да могат да играят срещу отбор от "А" или "Б" групата", каза Бакалов.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).