Любо Пенев се появи във Варна, започна преговори със Спартак

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
10:03 / 28.12.2023
1201
Любослав Пенев дойде във Варна за преговори със Спартак. Във вторник старши треньорът на Хебър е посетил морската ни столица.

Той е разгледал базата на клуба на спортен комплекс "Локомотив“ заедно със собственика на соколите Павлин Николов, а след това двамата са обядвали в луксозен ресторант край морето.

Пенев се е появил в заведението с папка в ръка. Очаква се в близките дни да стане ясно какъв е бил резултатът от визитата на Любо по Коледа в морската столица. Той е изложил своите условия – начин и методология на работа, цели, които ще се гонят. Неща, които е искал да се подобрят по базата, съобщава "Тема спорт".

Както е известно, настоящият помощник на Пенев в Хебър Радослав Здравков три пъти е водил Спартак, включително и в елита. Това се очаква да окаже влияние при избора.

По подобен сценарий преди година се развиха преговорите и с Димитър Димитров-Херо, който в крайна сметка се нави да поеме варненци.

Спартак зимува на второ място във Втора лига, което дава право на промоция в елита. Това е и целта, която ще гони отборът през пролетта. В момента начело на соколите е Васил Петров, който беше временен вариант.

Наскоро обаче самият Николов обяви, че това се променя и Петров ще е постоянен наставник. Спартак започна сезона начело с Валентин Илиев, който обаче бе освободен заради слаби резултати. Наскоро клубът се раздели и с директорите Тодор Стойков и Енгибар Енгибаров. Във вторник соколите обявиха назначението на Витомир Вутов за треньор на вратарите.

Както е известно, положението в Хебър е доста сложно и неясно и не е изключено Пенев да приеме предложението на Спартак.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 19
Днес: 10


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).