ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Дани Каназирева учреди "Съюз за Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:15 / 28.09.2010Коментари (9)5640

Каназирева учреди "Съюз за Пловдив"
Проблеми, свързани с неглижирането на Пловдив, и конкретни предложения за тяхното решаване ще поставя в дневния ред на гражданското общество новото сдружение "Съюз за Пловдив". Това обяви председателят на учредената на 22 септември от 22-ма души формация Дани Каназирева - изключена неотдавна от ГЕРБ и независим общински съветник, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ако не се приеме възможно най-бързо нов закон за паметниците на културата, Стария град можело да стане руина и да бъде загубен като една от най-големите пловдивски ценности; ако депутатите не били в състояние сами да напишат закон, експертите от сдружението били готови да свършат тяхната работа.

Пренебрегването на Панаира - емблема не само на Пловдив, а и на България, независимо чия собственост е той, също бе преписано като грях на държавата. Каназирева очаква отговора на Бойко Борисов за резултатите от проверките на ДАНС в МБАЛ "Пловдив", което дължал не на нея, а на 20-те хил. пловдивчани, които се подписаха в защита на болницата.

Законови мерки вече са предприети срещу силовото и агресивно налагане на Пловдив да приеме още софийски боклуци.

В новото сдружение има юристи, лекари, художници и други експерти в различните области, сред които са управителят на ДКЦ-1 д-р Георги Кръстев, спецът по образование Вихра Ерамян, художникът Николай Няголов. Каназирева отрече сдружението да получава финансова подкрепа от конкретни фирми, тъй като всичките му членове били хора с добри доходи. Рано било още да се говори за участие в местните избори и евентуална нейна кандидатура за кмет.


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това е една толкова гражданска организация, колкото Славчо Атанасов - гражданин. За съжаление може да увлече истински граждани и да похаби гражданската им енергия за користните цели на Дани Каназирева, която вече съвсем открито и явно стана мекере и ятак на свинаря-другар Георги Гергов. Това е толкова очевидно, че е направо странно дето има хора, на които фактите така грубо им убягват. Дори децата в детската градина като прочетат за "пренебрегването на Панаира от държавата, независимо чия собственост е той", веднага ще си направят верните изводи. Явно само на Резон не му е ясно. Лично аз имам много добра представа какво представлява ГЕРБ при всичките му недостатъци. Искрено съжалявам, че държавата България и ГЕРБ нямат сили и инструменти да смачкат свинаря-другар и мекеретата на негова служба. За съжаление такива "граждански сдружения", водени от компрометирани личности, ще се нароят преди изборите с цел да размият вота на пловдивчани. Това е типично за "класата" на свинаря-другар и за "школата" на държавна сигурност и АОНСУ на БКП. По същата схема в на национално ниво се пръкнаха такива измислени "личности" като Жорж Ганчев или Царя, който се оказа гол, ама никой дълго време не искаше да види. По същата схема преди 3 години от нищото изникна един никаквец - Главчо Атанасов - изключително посредствена личност. И хората си мислеха, че гласувайки за Главочо, гласуват против Чомака, а гласуваха за неговото продължение.
0
 
 
Мисля си, че ще възникнат още няколко граждански организации като прелюдия за подготовката им към изборите. Няма да е лошо, ако администрацията на нашия любим сайт започне анкета кого биха предпочели пловдивчани да видят за кмет на Пловдив!
0
 
 
Ех, тази Дани! Кво мишле беше, накичено с евтини панаирджийски джунджурийки и каква богаташка чрез "родолюбието" си стана през последните 1-2 години. Пусти "патриоти" като нея...
0
 
 
Мисля,че името е сгрешено-правилното е -"Съюз за Гергов"!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Електронно таксуване в градския транспорт
Първа лига, сезон 2023/2024
Купа на България, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: