Медии в Босна: Лудогорец изпрати официална оферта за вратаря на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:04 / 26.12.2023
1392
Оставането на вратаря Серджио Падт в Лудогорец през пролетния полусезон въобще не е сигурно. Нидерландецът завърши кампанията като титуляр, но само заради контузията на Симон Слуга. Серджио прави много лоша кампания до момента.

Той изгуби мястото си под рамката за сметка на хърватина. 33-годишният играч бе на терена едва в 3 двубоя в Първа лига. Любопитното обаче е, че не допусна нито един гол в тях - Етър (5:0), Левски (1:0) и ЦСКА – София (1:0). За сметка на това обаче именно Падт се черви в Дания, където имаше уникално слаби намеси и се наложи да вади 7 пъти топката от мрежата си срещу Нордселанд.

През есента вече излязоха информации, че Лудогорец е хвърлил око на Динко Хоркаш от Локомотив Пловдив и Хидайет Ханкич от Ботев (Пд). Последният стигна до националния отбор на Босна и Херцеговина.

Местните медии пък разкриха, че "орлите" вече са изпратили официална оферта за правата му, пише "Тема спорт". От Ботев пък също признаха, че е много вероятно Ханкич да бъде продаден по време на зимната пауза.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).