ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (20)
Оле ле и VIP Dent продължават без грешка в Аматьорската футзал лига
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:35 / 27.09.2010Коментари (2)1819
© Plovdiv24.bg
Неделния ден предложи стойностни двубои на феновете на футзал. В битка за група едно шампиона "VipDent" и "Без претенции" спретнаха един от най-резултатните двубои, завършвайки 10:7 в полза на "VipDent". Преследвача в челото на класирането "Ф.К. Даяна" не можа да се справи със съпротивата на "Tempo sport", завършвайки 2:2. В третия двубой за деня в тази група "Hattrick" победи с 3:1 отборът на "Karshiaka Stars". Така челните четири позиции в този момент са за "VipDent" и "Академик" с по 9 точки, следвани от "Ф.К. Даяна" - с 7 точки и "Hattrick" с 6 точки.

Заплетени мачове отново имаше във група две. "Hamptons" и "Милан Коматево" не успяха да се победят, завършвайки зрелищно 4:4. "Trapezica" успя да излъже "Apocalypto" побеждавайки го с 2:1. Същята участ сполетя отбора на "Зеления балет", които загубиха накрая от "ПФК Ялова поляна" с 3:4. Единствено лидера в групата "Оле ле" бяха безапелационни - 9:0 срещу "Мас гранде". Така борбата за четирите места даващи квота за бараж ще бъде ожесточена до самия край. "Оле ле" е начело с пълен актив от точки - 9. Следвани от "Клокотница" със 6, но и мач по-малко. Трети за сега са "Hamptons" с 5 точки, а след тях са се наредили цели четири отбора с 4 точки - "Милан Коматево", "ПФК Ялова поляна", "Мас гранде" и "Trapezica".

Не по-малко интересно е в трета група, но като че ли тук нещата се разделят на две - открояват силните и слабите отбори. Отборът на "Криско" спечели първите си три точки в лигата, побеждавайки отбора на "Plovdiv24" с 4:2, закотвяйки ги на последното място в групата. Лидера "Викинг" не остави никакви шансове, при гостуването си на "Police United" побеждавайки ги с 0:6. Изненадата поднесе отбора на "San Paolo", разгромявайки отбора на "SAF" с 4:0, изпреварвайки го в челото на класирането. Така с пълен актив от 9 точки са отборите на "Южен полъх" и "Викинг", следвани от "San Paolo", "SAF" и "Police United" с по 6 точки.

Бомбата в четвърта група хвърли отбора на "Интермикс", побеждавайки отбора на "Лъвовете" с резултат 5:3 и то след като губеха с 0:3. Това бе дебютна победа за отбора домакин, дошла чак в този трети кръг. В другата среща за деня "Brothers Squad" се наложи с 6:3 над отбора на "Energie" и записа първа победа за сезона. Класирането в група 4 води отбора на "Карамба" с 7 точки, следвани от "Karshiaka Galaxy Beers" и "Лъвовете" с по 6 точки. На четвърто и пето място с по 4 точки са "Energie" и "Торнадо".

Няколко срещи бяха отложени в този 3 кръг, една от които "Лудата банда" срещу "Joga Bonitо" ще се изиграе във втрорник, 28.09.2010г от 21ч на игрище 2 в спортен комплекс Оптимум.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 27.09.2010 г.
0
 
 
Ааааааа САН ПАОЛО СА НОМЕР ЕДНО ! МАЧКАЙТЕ , ЮНАЦИИИИИ :D ! Смирненски са номер едно !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък жребий за Марица! Пловдивчанки в една група с ЦСКА, Левски и Славия
Георги Дерменджиев: Готови сме за финала! Няма фаворит, Ботев иска да се докаже пред феновете
Официално: Продадоха 10 000 билета за финала за Купата
Отварят две каси на Националния стадион в деня на финала
Григор Димитров приключи в Рим, следващото му участие е на "Ролан Гарос"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: