Академик и Южен полъх без грешна стъпка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
13:14 / 26.09.2010
2191
Продължава победната серия на отбора на "Академик", които вече имат 3 победи от 3 мача в група 1 на ППАФЛ. Този път съперник бе отборът на "Кибиците", като студентите се наложиха с резултат 3:1. В другата среща от група 1 "Айляците изненадаха "K.P.R.", побеждавайки ги с 3:2. Това беше първа победа за дебютанта в лигата.

Трета поредна побеза зписаха футболистите на "Южен полъх". В мач от трета група те се наложиха над отбора на "Victory"с 6:3. Хетрик за победителите записа Господин Сталинчев, а доста любопитно два автогола си отбеляза Марио Николов от отбора на "Victory".
"Торнадо" и Karshiaka Galaxy Beers" спретнаха може би най-интересната среща в съботния ден. Първото полувреме беше изцяло за отбора на "Торнадо" и съвсем логично отбора се оттегли с преднина 2:1 на полувремето. През втората част хетрик на Иво Торозов обърна нещата в полза на гостите. Така в крайна сметка отборът на "Karshiaka Galaxy Beers" се наложи с 2:5 Изненадата в тази група 4 поднесе отбора на "Валтер". В срещата им с отбора на "Карамба" нещата не вървяха никак добре за тях, след като до двадесетеата минута губеха с 0:2 с голове на Любослав Кискинов(2мин) и Георги Каишев (20мин). Последваха обаче силни минути за "Валтер". В рамките на 4 мин те успяхя да обърнат нещата в тяхна полза. Първо в края на първото полувреме два гола на Станислав Стоянов (23мин) и Енчо Златански(25мин) докараха нещата до 2:2. Веднага след подновяването на играта нов гол дело на Лазар Златанов (27мин) направиха резултата 3:2 в полза на "петлите" (отборът се състезава с екипа на френския национален отбор). Оттук до края на срещата "Карамба" търсеха гола неистово, като щастието им се узмихна едва в 47мин с гол на Георги Атанасов. Двата отбора не успяха да си отбележат повече голове и така краен резултат 3:3.

Програмата днес предлага следните мачове на вашето внимание:
в 12ч - "Оле ле" : "Мас Гранде" мач от група 2
в 12ч - "Криско" : "Plovdiv24" мач от група 3
в 12ч - "VipDent" : "Без притенции" мач от група 1
в 12ч - "Hamptons" : "Милан Коматево" мач от група 2
в 13ч - "ФК Даяна" : "Tempo Sport" мач от група 1
в 13ч - "Trapezica" : "Apocalypto" мач от група 2
в 13ч - "Police United" : "Викинг" мач от група 3
в 13ч - "Интермикс" : "Лювовете" мач от група 4
в 14ч - "San Paolo" : "SAF" мач от група 3
в 14ч - "Brothers Squad" : "Energie" мач от група 4
в 15ч - "Hattrick" : "Karshiaka Stars" мач от група 1
в 15ч - "Зеленият Балет" : "ПФК Ялова Поляна" мач от група 2

За повече подробности, посетете сайта на лигата: www.ppafl-bg.com



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).