ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Векта отстрани Локо с дузпи за Купата при юношите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:49 / 25.09.2010Коментари (2)1363
© LPortala.net
Юношеската формация на Локомотив (набор 1995) падна от Векта на едноименния комплекс след изпълнение на дузпи, в мач-бараж от турнира за купата на БФС. След редовните 80 минути, двата състава завършиха 1:1, като двата отбора си размениха по едно полувреме. Домакините играха по-добре през първото полувреме и в 32-рата минута капитана Марин Маринов от движение нацели по невероятен начин кълбото, с което не остави шанс за вратаря Георги Гешев. Преди това играчите на Векта изпуснаха още едно добро положение, но ударът в сглобката на Георги Павлов бе отразен от стража на "черно-белите".

Второто полувреме гостите от Лаута показаха повече хъс и заслужено стигнаха до изравнителния гол. В 48-мата минута Боян Цайкин получи топката вдясно и с центриране по земята намери нахлуващия на скорост Атанас Савов, който засече в мрежата за 1:1. Все пак в последните минути на мача "смърфовете" приеха играта в собствената си половина, като на няколко пъти паниката пред вратарското поле можеше да изиграе лоша шега. Домакините имаха и претенции за дузпа, но главния арбитър Георги Кабаков не ги уважи и дори вдигна жълт картон за симулация. До чисто положение пред Гешев обаче така и не се стигна.

При дузпите локомотивците започнаха изпълненията първи, при това по най-ужасния начин. Явор Тодоров и Радослав Асенов не успяха да уцелят рамката на вратата, докато противниците им реализираха наказателните удари. Все пак Боян Цайкин, Атанас Васев и вратаря Георги Гешев бяха точни при оставащите три дузпи, но това се оказа недостатъчно.

Гешев успя да върне интригата в мача, спасявайки четвъртата дузпа на Владимир Христозов от Векта, но при петата Мартин Здравчев реализира и донесе победата за своите.

Въпреки загубата, възпитаниците на Стойчо Драмов ще получат нов шанс за класиране в републиканската фаза на турнира. За целта "смърфовете" трябва да победят Берое (Стара Загора).

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Завчера написах: "Жалко, нещо куца в ДЮШ на Локото - децата падат от Спортното училище, юношите - от Спартак... Оправяйте се, мои съграждани - издигнете нивото на школата си ДНЕС, за да берете плодове УТРЕ! Но най-вече наблегнете на представителния отбор - от него искам ако не шампионска титла, поне сребро или бронз, както и финал за Купата! Напред, Пловдив! Догодина и Спартак в А група, по-догодина - и Ботев, а след тях - и Марица, и Брестник!". Нямам какво повече да кажа, но ето че и 15-годишните локомотивци паднаха. Жалко!
0
 
 
Има нещо объркано в нашата школа,нещата там вместо напред вървят назад.Трябва да се обърне сериозно внимание на това,защото каквото посееш днес такова ще ожънеш утре!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: