Здравко Лазаров готов за Калиакра, Бонев ще води отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (16)
17:33 / 24.09.2010
4112
Здравко Лазаров ще бъде готов да играе срещу Калиакра Каварна. Това стана ясно по време на последната петъчна тренировка преди срещата с тима от морето, научи Plovdiv24.bg. Най-постоянният играч на "смърфовете" през този сезон беше под въпрос за срещата заради проблеми с аддукторите, но днес тренира наравно с останалите футболисти. Най-вероятно готов за срещата ще бъде и Валери Георгиев, за когото старши-треньорът Неделчо Матушев изрази съмнения, че може да пропусне двубоя поради здравословни проблеми.

Със сигурност на скамейката ще седне и Христо Бонев. Легендата на "смърфовете" ще води отбора въпреки здравословните си проблеми с колената. Той ще замине на обстойни прегледи в София в понеделник. Последната си тренировка Локо проведе на централния терен в спортен комплекс Локомотив, тъй като предоставиха помощното игрище "Кошарата" на гостите си от Калиакра, които също се подготвяха за предстоящия двубой.


Виж коментарите (16)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).