Пловдивчанин от ЦСКА: Мечтата ми е да стана шампион с "червените"!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:55 / 19.12.2023
2433
Защитникът на ЦСКА - Християн Петров, говори пред медиите, след като получи наградата си за "Футболист на месец ноември". 

"Голямата ми мечта на първо време е да стана шампион с ЦСКА. Чест и гордост е, че вкарах последния гол за ЦСКА на "Българска армия". Това може само да ме радва".

"Бях в застой по отношение на головете, имах 60 мача без вкаран гол и беше крайно време да се разпиша. Ноември се оказа моят месец и отбелязах два гола. Стойко Сакалиев дава съвети как да се пласираш в наказателното поле и явно съветите му са добри и действат".

"Имам добра връзка с всички в отбора. Най-добре се разбирам с Енес Махмутович. С него имаме най-добра комуникация, аз говоря сръбски, той разбира български."

"Един млад футболист се развива като играе мачове. Без мачове - няма развитие. Лудогорец ни победи в последния мач с доза късмет".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 6
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).