Бивш играч на Локо: Лудогорец ще се бори за трофея в Лигата на конференциите

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:38 / 15.12.2023
1552
Футболистът на Лудогорец (Разград) Спас Делев изрази задоволство от успеха над Нордселанд в решаващ мач от Лигата на конференциите. Бившият играч на Локомотив (Пловдив) постави високи цели на тима – борба на три фронта за Първа лига, Купата на България и Лигата на Конференциите.

"След като сме победили е нормално да сме щастливи. Мачът беше много труден, но го изиграхме по перфектен начин тактически. Успяхме да реализираме гол, това ни стигаше".

"Не мисля, че те са се затворили. Този мач беше тактически, кой ще успее да излъже другия. Имаха няколко шанса и те, както и ние, но е радващо, че ние успяхме."

"Всеки мач е различен, всяка една победа е достатъчно сладка. Лудогорец винаги всяка година се бори за всичко, което може да спечели, така че ще се борим на три фронта".

"Първо ще си починем добре, защото беше много дълъг полусезон - на всеки три дена мачове. После ще направим добра подготовка".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).