Маричанки най-после в пълен състав

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:38 / 22.09.2010
665
Волейболистките на Марица (Пловдив) най-после са в пълния си състав. С отбора вече тренират всички налични състезателки. 

В пловдивският тим се прибра основната разпределителка Цветелина Николова, която  имаше ангажименти съм женският национален отбор на България.  Това съобщи изпълнителният директор на клуба Стоян Гунчев.

Отсъствието на Цвети сериозно спъваше подготовката на отбора досега, а пореди липса на разпределителка Марица отказа две важни участия на международни турнири - в Сърбия в началото на месеца и на завършилия турнир наскоро в Каварна, където се събраха едни от най-силние руски състави.

Маричанки тренират на пълни обороти. Новото попълнение от Спартак Интерком груп (Вн) Бояна Андреева вече се адаптира към отбора. 19-годишната варненка се очертава като основна състезателка в тима.

Завърналата се в отбора Мария Димитрова – Маца също тренира на сто процента. Централната блокировачка тези дни ще подпише официално договор с Марица.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).