Похвално! Българските рефери с благотворителна кауза

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:17 / 13.12.2023
1263
Асоциацията на съдиите по футбол в България подеха иницаитава, целяща да бъдат набрани средства за Фондация "Мечта за дете". С отворено писмо, подписано от Антон Генов, каузата има за цел да помогне за раждането на деца в младите семейства у нас, които имат репродуктивни проблеми.

Публикуваме без редакторска намеса официалното съобщение:

УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ ФУТБОЛНИ СЪДИИ,

С най-голямо съжаление узнахме за кончината на 3-годишния Адриан Александров, за когото организирахме благотворителна кампания на 16.12.2023г.

От името на Асоциацията на съдиите по футбол в България /АСФБ/, изказваме своите съболезнования на опечаленото семейство и близки!

Благотворителността е една от най-ценните човешки добродетели. Когато вече е открита и обявена кампанията на 16.12.2023г. по набиране на средства с благотворителна цел, Управителният съвет на АСФБ ще дари набраните средства на Фондация "Мечта за дете" (чийто сайт е достъпен за всички в интернет), за да бъдат подпомогнати младите семейства с репродуктивни проблеми в България.

Нека това послание достигне до всички футболни съдии, които приканваме да отделят част от своите средства за тази благородна кауза - да помагаме на младите семейства у нас, които имат репродуктивни проблеми, да се сдобият с дете.

Както вече обявихме, средствата в брой ще бъдат събрани в благотворителна кутия по време на организирания от АСФБ мини турнир между отборите на футболните съдии, който ще се проведе на 16.12.2023г. в комплекс "Царско село", в София. Събраната сума ще обявим след приключване на мачовете. Освен средствата, които ще съберем в брой на 16.12.2023г., каним всеки футболен съдия, желаещ да помогне на благотворителната инициатива "Мечта за дете", да преведе средства по сметката на АСФБ, в УниКредит Булбанк, която е: BG20UNCR96601048069703, с основание: дарение мечта за дете.

Всички събрани средства, както в брой, така и тези, постъпили по банковата сметка на АСФБ, ще бъдат наредени от АСФБ по сметката на Фондация "Мечта за дете".

Всички разходи в комплекс "Царско село": нощувки и вечеря на 15.12.23г. за съдиите, които не са от София, както и обяд за всички на 16.12.23г., в т.ч. гости и неучастници в отборите, ще бъдат поети от АСФБ, със средства, които не са събрани в хода на благотворителната кампания.

Очакваме всеки участник, независимо дали е от София или не, да остави сума поне от 150 лв. /цената на спането, изхранването и наем терени/, като може да донесе и средства, предоставени от колеги, които не могат да дойдат до София. Колегите, които няма да присъстват на мачовете, могат да направят своите дарения по горепосочената банкова сметка, с посоченото основание за плащането.

Нека бъдем съпричастни и помощта ни да има резултат !

Нека инициативата достигне до всички, които могат и искат да помогнат за раждането на деца в младите семейства у нас, които имат репродуктивни проблеми.

Д-р Антон Генов -

Председател на АСФБ.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 18
Днес: 16


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).