Илиян Христов пропуска мача в Стамболийски за Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
13:37 / 21.09.2010
3247
Нападателят на Ботев Пловдив Илиян Христов отпадна от групата за мача с Тракия Стамболийски, съобщи официалният сайт на "канарчетата". Таранът е получил контузия в неделя срещу тима на Тунджа, в който вкара седмото попадение в мача. Извън групата са още Иван Танчковски и Стефан Учиков. Мачът за Купата на България, който е финал за региона е утре от 17:00 часа и ще се играе на стадиона в град Стамболийски.

"На вид сблъсъкът е лесен, но сами можем да си го направим труден, както стана със Сокол Марково. Сигурен съм, че с появата ни утре срещата отново ще се превърне в своеобразвен празник за града. Разбрахме, че Тракия се готвят много сериозно, така че не бива да ги подценяваме", каза още Бакалов.

На днешното сутрешно занимание се включиха 21 футболисти, които направиха лека тренировка. На пълни обороти тренираше Атанас Курдов, който в неделя се оплакваше от болки в бедрото. В неделя канарчетата играят мач за шампионата със Съединение, а другата сряда за Купата на България Ботев ще срещне Димитровград на "Колежа".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).