Треньорът на Пирин след разгрома от Локо: Днес не бе нашият ден

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
19:48 / 11.12.2023
1334
Имахме положения, които пропуснахме. Днес не бе нашият ден. Това заяви треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев след загубата на отбора си от Локомотив Пловдив.

В мач от 20-ия кръг в еfbet Лига Локомотив Пловдив победи на "Лаута“ Пирин с 3:0.

“Направихме няколко добри контраатаки, които можеха да наклонят мача в друга насока – заяви още треньорът на Пирин Благоевград. - Не мога да бъда недоволен като положения, но това е футболът. Изпуснахме и дузпа, имахме шанс да се върнем. Имахме доста добри ситуации, но не вкарахме гол, а те обратното. Имат добри футболисти в предни позиции, Александър Томаш излезе с всичко най-добро. Незнайно защо този промеждутък от 20 минути не беше добър за нас. Загубата е факт, болезнено е, но това е. Трябва да си вземем поуките и следващия сезон да видим какво ще можем по-добре“.

Иво Тренчев коментира и тежката ситуация в клуба.

"Искам само да предизвикам внимание у богати хора, затова говоря за тежката ситуация в клуба – каза треньорът на Пирин. - Не го търся като оправдание. Тези момчета заработиха 15 точки в 14 мача. Отбори като Пирин и със, и без пари, горе-долу се въртят около точка на мач. Стараехме се днес да вземем нещо. 15 точки в 14 кръга е добре. Идеята ми е просто да се предизвика този интерес и вариант. В близката седмица или две ръководството ще излезе с ясна позиция. Не е за пръв път тази ситуация в нашия клуб. Знаем какво е, тежко е, но свикваме и се борим

Относно нас е загадка. Ако дойде нов собственик, ще се види дали ние ще сме неговите хора. Клубът има нужда от нови хора, ако иска да е по-стабилен следващия полусезон. До Нова година трябва да има повече яснота. Мъчат се директорите, предстоят преговори, ще видим какво ще се случи".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).