ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Раймонди и Кики пропускат мача с Локо (Сф)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:44 / 18.09.2010Коментари (7)5175
© Plovdiv24.bg
Дани Кики отпадна от групата на Локомотив (Пд) за утрешното шампионатно гостуване на Локо (Сф). Халфът бе повален от вирус и не тренираше с отбора почти през цялата седмица. Вместо него Христо Бонев включи в разширения състав юношата Благомир Мастагарков. 18-годишният нападател направи неофициален дебют за представителния тим по време на контролата срещу Видима-Раковски преди две седмици. Извън групата остана и французинът Жереми Родригес, който скъса мускулни влакна по време на предишния мач с Монтана. Неговото място сред 18-те зае Цветан Йотов.

След днешната следобедна тренировка черно-белите заминаха на режим в хотел "Империал". Утре от 10,30 часа на Лаута е последното занимание на отбора. След това футболистите ще обядват и едва тогава клубният рейс потегля за София. Двубоят срещу Локо (Сф) е от 21,00 часа на националния стадион "Васил Левски".

Ето и пълната група от 18 футболисти за утрешния двубой:

Флориан Лучини, Тодор Тодоров, Костадин Гаджалов, Пламен Крачунов, Юнес Бенжелюн, Емил Аргиров, Мартин Кавдански, Цветан Йотов, Валери Георгиев, Евертон Джилио - Том, Христо Златински, Драги Коцев, Габор Ерош, Мартин Керчев, Здравко Лазаров, Базил де Карвальо, Рангел Абушев и Благомир Мастагарков.

Още по темата: общо новини по темата: 17
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
21.11.2010
20.09.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+12
 
 
Утре вечер всеки съпричастен с идеята Локомотив е задължен да дере 90 минути гърло на "Васил Левски"! Всички у шопия и Само Локо!!! Където и да идем, ний сме домакини...
+16
 
 
Знам, че все още много хора се колебаят дали да дойдат в София, примерно, заради късния начален час на мача или заради прякото предаване по телевизията. Но искам да им кажа, да се замислят и да почустват със сърцето си, че Локомотив ще има нужда от всеки един от нас, всеки един фен би помогнал на момчетата за добро представяне. Затова ви казвам не се чудете,не се колебайте, запалете колите, запишете се за екскурзията, хванете влака, но наистина трябва всички да сме в София утре вечер и да запееем за нашия любим отбор. Любовта на хората прави един отбор велик. ЛОКО ДО ЖИВОТ!
+15
 
 
Мисля, че вече няма смисъл от напомняне, но все пак - УТРЕ ВСИЧКИ КОИТО ОБИЧАМЕ ЛОКОМОТИВ ТРЯБВА ДА СМЕ В СОФИЯ. Нека покажем, че сме най-великата агитка в България. Мача ще се предава по ТВ, така че цял мач мошно пеене. Само Локо!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: