Жълтата карта на Раймонди дойде, дебютира срещу Локо (Сф)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
15:58 / 18.09.2010
3458
Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев сподели, че неговият отбор ще излезе за три точки при гостуването на Локомотив (София) в неделя. Зума призна също, че дебют за "смърфовете" ще направи новото попълнение Николас Раймонди.

"Да, най-вероятно ще започна мача с него (Раймонди). Жълтата му карта пристигна и няма да е проблем да играе", сподели Бонев.

"Това, че мачът ще бъде на Националния стадион изобщо не ме притеснява. Нашата публика ни кара да се чувстваме домакин където и да играем из страната. Сигурен съм, че и в неделя ще ни подкрепят.

"С ръководството и футболистите на Локомотив (София) сме в отлични взаимоотношения. За 90 минути утре обаче ще бъдем врагове. Те паднаха от Пирин миналия кръг и сега ще искат да се реваншират. Ние обаче няма да им се дадем. Отиваме в София не за точка, а за три", каза още Бонев.

Източник: Топспорт



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).