ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бонев призова: Стига негативизъм в българския футбол
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:04 / 17.09.2010Коментари (12)1793
© Plovdiv24.bg
"Вчера минаха два мача, които бяха събитие за българския футбол. Накараха хората, които обичат футбола да се чувстват горди и да изживеят мигове във вчерашните два мача на Левски с Гент и на ЦСКА с Бешикташ, които показаха, че българският футбол не е умрял, че българският футбол може с точни действия от страна на ръководителите на БФС и на клубните ръководители да тръгне нагоре", това заяви днес мениджърът на Локо Христо Бонев.

Легендата на българския футбол Бонев се изказа ласкаво за представянето на българските отбори в европейските клубни турнири снощи, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Левски София победи у дома Гент с 3:2 след като губеше с 1:2, а ЦСКА загуби като гост от Бешикташ с 0:1 с гол в последната минута.

"Смятам, че всички ние трябва да отбележим изключителния успех на Левски, първо на ръководството и после на техническите ръководители, футболистите и най-вече на феновете на Левски, които препълниха стадиона. Ако трябва да бъда откровен аз отдавна не съм виждал стадион с толкова много привърженици и именно те накараха футболистите да дадат всичко от себе си, за да победят. ЦСКА също с играта си в Истанбул се представи достойно, като загуби по един нещастен начин - със случаен гол Бешикташ успя да победи", заяви Христо Бонев.

"Тези неща ги казвам, защото трябва да спрем вече с негативизма, защото той не помага с нищо, а всички да си подадем ръка, за да създадем по-добър футбол, и да дадем на тези хиляди привърженици възможност да пълнят стадионите и по този начин да подкрепят и помагат футбола. Поздравления и за двата клуба, които с чест представиха България в тези два мача", добави Бонев.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Цъкам минуси на буферите :)
на 18.09.2010 г.
+3
 
 
Най-големият.... лицемер!
+2
 
 
никога не пропуска момента да оближе нечий г*з, да направи помен с чужда баница и да се изкаже в ролята на последна инстанция , де**а и боклука мазен де**а
+2
 
 
моите уважения към ЗУМА ,но нека гледаме колко чужденци играят в ЛЕВСКИ И ЦСКА иначе за старши треньор на национала сим да.
+2
 
 
Зуме, айде взимай националния, че закъсахме с тия шопи! България има отново нужда от теб!
+5
 
 
Шопите все още ги е яд на Зума, защото остана верен на Пловдив. А иначе той е най-успелия БГ треньор на клубно равнище. А на всичкото отгоре много над дребните шопски заяжданийци...
+8
 
 
Ето, това искам да чувам - българска футболна легенда (не само клубна или градска) да каже добри думи за успехите на софийски отбори, защото в случая не става въпрос кой е по-по-най в българския футбол, а за честта на България. Христо, ако някой в БФС все още е загрижен за България, трябва да те призове за национален треньор отново, защото иначе загиваме! Не ни трябват вносни треньори-гурбетчии, които биха се оправдавали за неуспехите си с "лошото качество" на родните футболисти. Ти, Христо Бонев, си доказал, че не се влияеш от "наставления" и подбираш най-добрите момчета от цялата страна за истинския отбор на България! Ние имаме талантливи футболисти, а ти имаш усета да ги откриеш и да ги направиш звезди!
+9
 
 
Страхотно изказване! На българин преди всичко, а след това на пловдивчанин и на локомотивец! Ето такива трябва да бъдем всички българи и пловдивчани, без значение от кой отбор сме - защото разединението и противопоставянето, "лаенето" и "плюенето", не ни помагат по никакъв начин - нито на клубно, нито на регионално, нито на национално равнище! Трябва да гледаме истината в очите и да се съобразяваме с нея - вижте, Левски и ЦСКА отново защитиха по свой начин сриналия се авторитет на българския футбол, а "кометата" Литекс не успя. Не обичам софиянци, но обичам България, затова след вчерашните два мача смачканото ми самочувствие се поразмърда. Наистина, отдавна не бях виждал препълнен стадион "Васил Левски"! Дано един нов, способен и компетентен трньор да поеме националния ни отбор, като подбере най-талантливите български футболисти, да ги мотивира, да атакува слабостите на нашите противници и да поведе България към нови успехи! Таланти има не само в Левски и ЦСКА, но също така и в Локомотив Пловдив, Ботев Пловдив и т.н. - иска се само добра воля, а не "указания" от залезли звезди, управляващи българския футбол...
+5
 
 
Айде Зума, догодина и ние, ако не в Шампионската, поне в Лига Европа!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Национал на Левски преди гостуването на Локо: Хубаво е да се върнеш обратно!
Ботев и Локо с общо 5 номинации в анкетата "Футболист на футболистите"
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Георги Минчев отново заслужи доверието на Илиан Илиев
Пловдивски футболист с култов танц в съблекалнята след победен гол в Литва
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: