Най-добрият в Локо: Надявам се напролет да продължим по същия начин

Автор: Стойчо Генов
Коментари (20)
15:21 / 03.12.2023
5161
Вратарят на Локомотив Пловдив Динко Хоркаш заяви, че е изненадан от избора на феновете на отбора, които го обявиха за Футболист №1 на черно-белите за 2023 година, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Хърватският страж смята, че всички в клуба са като едно голямо семейство. Хоркаш не пожела да коментира своето бъдеще.

"Първо искам да благодаря на феновете, които гласуваха а мен. Благодаря също така на треньорите и съотборниците, защото те ме карат всеки ден да съм по-добър и по-добър. За мен е голяма чест, че съм част от Локомотив Пловдив", заяви Хоркаш след края на Черно-бялата Коледа 2023.

"Изборът на феновете ме изненада. Футболът е колективен спорт и не може само един да е най-добрият. Както много пъти съм казвал, ние в отбора сме като едно семейство. Надявам се, че напролет ще продължим по същия начин. Има още два мача до края на годината, след това ще мислим за пролетта", допълни още хърватинът.

Гледайте в прикаченото видео цялото изказване на Хоркаш!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (20)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).