Димитър Илиев: На "Герена" нямам победа, но сега силите са изравнени и се надявам да успеем

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
15:36 / 01.12.2023
3376
Локомотив Пловдив записа само една победа в последните 8 кръга срещу 4 равенства и 3 загуби. А преди това Александър Томаш и компания пишеха история с 11 поредни срещи, в които не познаваха загубата. В събота предстои двубой с Левски, който също издиша в последно време.

Дербито е от 17,30 часа на стадиона в столичния квартал "Герена".

"Със сигурност ще е интересно и се надявам на "Герена“ да има много зрители, за да се получи хубаво дерби“, заяви пред "Мач Телеграф" капитанът на Локомотив Димитър Илиев.

"От гледна точка на представяне в последно време, Левски не изглежда толкова добре, колкото в началото на сезона. Трябва да се възползваме от техните слабости и да победим“, добави Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година. През този сезон Димитър Илиев има само 1 гол, но пък е сред отличниците по асистенции – 4.

34-годишният нападател не крие, че на своя стадион Левски е фаворит, като се надява този път да счупи каръка и да постигне победа на "Георги Аспарухов“.

"На "Герена“ нямам победа. Ако изключим една, но тогава не взех участие. Виждаме, че Левски, срещу когото и да се изправи, е в ролята на фаворит, но аз мисля, че тази година силите са много изравнени. Надявам се да успеем да победим“, закани се лидерът на Локомотив Пловдив.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).