Ботев гостува утре на Сокол Марково за Купата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
13:43 / 14.09.2010
4601
Ботев Пловдив ще гостува утре на Сокол Марково в мач от втория предварителен кръг в турнира за Купата на България. Срещата е от 17 часа на стадиона в едноименното село, което е само на няколко километра от Пловдив. Plovdiv24.bg припомня, че "канарчетата" отстраниха в първия кръг Раковски, докато Сокол победи Асеновец.

"Жълто-черните" са амбицирани да стигнат далеч в турнира. Старши-треньорът не скри преди седмица, че всички в отбора се надяват Ботев да достигне до фазата с професионални тимове от "А" и "Б" групите, които да гостуват в Пловдив. Сокол Марково също обаче очакват с нетърпение мача. Преди 10 години на същия този стадион "соколите" бяха на крачка да отстранят Левски София. В момента в състава на Сокол личат доста имена на бивши футболисти на Ботев. Сред тях е и вратаря Лилчо Арсов, който обаче ще пропусне двубоя.

Победителят от този двубой ще срещне Тракия Стамболийски във финала на Пловдивския регион. ЗС на БФС Пловдив, който отговаря за отборите от Югоизточна България ще излъчи два отбора в първия кръг, в който ще се включат отборите от двете "Б" групи.


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).