Джовани напуска Локо заради чепатия си характер, поиска обратно в Бразилия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (14)
13:11 / 28.11.2023
6102
Бразилската звезда на Локомотив Пловдив Джовани все повече се приближава към изхода на "Лаута". Джобният офанзивен халф иска да се прибере в родината си още след Нова година и е поискал от мениджъра си да му намери отбор там.

Агенцията, която представлява Джовани, работи с водещите бразилски клубове и едва ли ще има проблем да го уреди със солиден договор. Въпросът е дали ръководството на Локо ще се съгласи да го продаде в паузата на първенството или ще го остави до края на сезона и да го пусне без пари.

Още преди няколко дни един от собствениците на клуба - Христо Крушарски, обяви, че който не иска да подписва нов договор, може да хваща гората или да сяда на пейката. Бизнесменът най-вероятно визираше именно ситуацията с Джовани.

Според някои източници, в офиса на Локомотив е дошла оферта от испански клуб за бразилеца, но тя е на много ниска цена и засега пловдивчани не смятат да го продават.

Хора от мениджърските среди пък коментират, че една от причините Джовани да иска да напусне, е чепатият му характер, пише в днешния си брой "Мач Телеграф“. Общо-взето той го е проявявал във всеки  отбор, в който е играл. В немного дългата си кариера, Джовани е направил 18 (!) трансфера в различни клубове.


Виж коментарите (14)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).