Керкез засипа с похвали Акере за новия му договор с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:11 / 27.11.2023
3076
Нигерийският нападател на Ботев (Пловдив) Самуел Акере подписа нов дългосрочен договор. Той ще остане в клуба до края на сезон 2025/26, обявиха "канарчетата" в официалния си сайт.

Откакто се присъедини в Ботев през 2022г., Самуел показва изключителен професионализъм и израстване. До този момент бързоногият футболист има на сметката си 55 двубоя с екипа на "жълто-черните“ (23 от които за дублиращия отбор) и 7 попадения. 

През текущата кампания в Първа лига, Акере е основен футболист в тима на Душан Керкез. Той реализира 4 попадения и асистира 4 пъти.

Ето и коментара на старши треньора Душан Керкез:

"Много съм щастлив и удовлетворен, че Акере подписа нов договор и че той ще остане с нас по-дълго време. Той е истински пример за това как упоритата работа се отплаща. Акере премина през "футболните трудности“ в кариерата си – дойде от Африка, премина през академията на руския Виста където научи някои неща, дойде в дублиращия отбор на Ботев и днес е важен играч за нас. Той е много добро момче, трудолюбив характер е и най-важното за мен е, че показва желание да подобрява себе си всеки ден.“

ПФК Ботев пожелава успех на Самуел Акере и му желае много бъдещи успехи в "жълто-черно“!


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).