Мач между Ботев (Враца) и Локо (Пд) може и да няма заради лошото време

Автор: Стойчо Генов
Коментари (0)
10:37 / 24.11.2023
5779
Лошото време утре (25 ноември) може сериозно да затрудни провеждането на шампионатния мач между Ботев (Враца) и Локомотив (Пловдив), провери Plovdiv24.bg. Двубоят от 18-ия кръг на Първа лига трябва да се играе от 12,30 часа на стадион "Христо Ботев" във Враца.

В същото време, както вече информирахме читателите си, НИМХ издаде оранжев код за утре, 25 ноември. Предупрежденията са за обилни снеговалежи, придружени със силни пориви на вятъра. През нощта срещу събота валежите ще обхванат цялата страна.

Според прогнозата снеговалежът в Западна България ще е значителен по количество, а температурата по обяд ще е около един-два градуса.

Делегат на мача Ботев (Вр) - Локо (Пд) е Александър Радовски от София и именно той ще вземе окончателното решение дали ще има мач, в зависимост от атмосферните условия.

Също в събота, но от 15,00 часа Ботев (Пловдив) приема на своя стадион отбора на Пирин. Валежите в Пловдив обаче при всички положения няма да са такива, че да доведат до отлагане на двубоя.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 18
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).