Гордостта на Пловдив Виктория Радева с емоционално обръщение

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
15:33 / 23.11.2023
5876
Шахматистката Виктория Радева, която прослави Пловдив с отборната шампионска титла на България в европейското първенство в Будва (Черна гора), се обърна към своите почитатели, видя Plovdiv24.bg.

Талантливата пловдивчанка използва личния си профил във Фейсбук, за да благодари за подкрепата и положителните коментари към нея и съотборничките й.

Plovdiv24.bg публикува без редакторска намеса позицията на Вики Радева:

Здравейте, мили хора!

Обръщам се към вас развълнувана и радостна от всички коментари, които прочетохме аз и момичетата от националния отбор по шахмат. Толкова съм щастлива, че ви донесохме тази радост. Не познавам много от вас, но бих искала да ви кажа, че прочетох много коментари в социалните мрежи и съм ви благодарна и развълнувана за това, че сме ви направили горди.

Благодаря ви за всичко, прегръщам ви и ако случайно се срещнем някъде, ще съм много щастлива да се запознаем и снимаме заедно!

Ако има пловдивчани, утре 24.11 от 11 часа съм поканена в Община Пловдив от кмета г-н Димитров. Ще се радвам да се видим след това и с вас!

С много любов,

Виктория


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 11
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).