Ботев търси пресаташе и готвач

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:48 / 22.11.2023
4487
Ботев (Пловдив) публикува две обяви за ключови позиции в клуба. "Жълто-черните" използваха една от най-популярните платформи за търсене на работа.

Първата обява е за пресаташе/редактор на уебсайт, който ще работи с останалата част от медийния екип, управлявайки социалната и медийна информация за клуба.

Сред основните задължения са управление на информацията за пресата, създаване на съдържание на уебсайт, връзки с обществеността, социални медии, работа в мрежа и акредитации.

Като екстри към работата са посочени екипировка, храна и пътуване от клуба. Към кандидатите има и някои изисквания, като най-важното е три или повече години трудов стаж в спортната журналистика или на подобна позиция.

Второто предложение за работа е за готвач на базата в "Коматево". Кандидатът трябва да умее да приготвя различни топли и студени предястия, както и да е позитивен, сериозен и отговорен човек.

От "жълто-черния" клуб предлагат трудов договор, отлични условия за труд и много добро заплащане.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).