Локомотив ще има скоро ново ръководство, мандатът на Сотков изтича

Автор: Стойчо Генов
Коментари (2)
14:12 / 21.11.2023
6677
ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД съвсем скоро ще има нов Съвет на директорите, научи Plovdiv24.bg. В момента най-висшето управленско тяло в клуба се състои от трима души, но двама от тях отдавна подадоха оставки.

В сегашния Съвет на директорите са Румен Руйчев, Лъчезар Димитров и Адам Сотков.

На 23 февруари от Локомотив обявиха официално, че изпълнителните директори Лъчезар Димитров и Румен Руйчев са депозирали своите оставки.

Въпреки това обаче Руйчев остава в клуба и според вписването в Търговския регистър в момента той и Адам Сотков са двамата представители на ръководството, а начинът им на представляване е "заедно".

По-важното е, че техният мандат изтича на 9 декември 2023 година и именно този факт задължава да бъде избран нов Съвет на директорите.

Интересно ще бъде дали в него ще попадне другият съсобственик Христо Крушарски, както и Павел Колев. Той отдавна бе представен като изпълнителен директор на Локомотив Пловдив, но поради описаните по-горе причини все още няма право да подписва официални документи като такъв.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).