ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (24)
Марица отстрани Локомотив за Купата на БФС
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:16 / 09.09.2010Коментари (3)2300
© LPortala.net
Първият  представител на Локомотив в турнира за купата на БФС падна безславно още в първия регионален кръг. Старша "Б" със старши-треньор Георги Славов загуби на собствен терен от Марица (Пловдив) с 1:2 и на практика обезсмисли едва започналия нов сезон. Селекцията на "смърфоевте" трябваше да се състезава в "А" окръжна група с екипа на "Коматево", но административни проблеми принудиха да запишат участие в регионалното първенство на родените през 1993-та година.

"Черно-белите" изиграха безобразно първо полувреме на помощния терен на Лаута и закономерно губеха в резултата с 0:2 до почивката. Първо в 13-ата минута Лъчезар Якалиев завърши с гол двойно подаване със свой съотборник, а в 42-рата минута същият изпълни перфектно пряк свободен удар в мрежата на Августин Петров.

Второто полувреме домакините взеха инициативата в свои ръце, но това не направи съперника им по-опасен, най-вече с няколкото си добри контраатаки. Все пак в 59-ата минута резервата Лъчезар Михайлов намали за 1:2, като преди това Борис Бисеров нацели гредата след удар с глава. Кършакалии отговори с два опасни удара - единия от близо 30 метра над вратата, а вторият на резервата Петър Котларев, отразен от стража на "смърфовете". В 76-ата минута капитана Благовест Генчев изчисти топката от голлинията след удар на Филип Филипов, а шест минути по-късно Бисеров не успя да нацели добре топката с глава, след центриране от дясно на Дамян Митев. До края на мача двата отбора си размениха по още едно опасно положение. За Локомотив пропусна Рамадан Митков, а в последната минута Филипов не успя да преодолее вратаря, останал очи в очи с него.

Източник: LPortala.net







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
"Марица" открай време е "инкубатор" за футболни таланти и "кръводарител" за други отбори, така че резултатът от този мач не ме изненадва. Още преди 50 години талантливият треньор Георги Генов-Джогата откри в "Марица" за "Ботев" Чикото и Тумбито, в настоящия момент пък половината от футболистите на "Спартак"(Пловдив) са възпитаници от школата на "Марица". Нека другите отбори да вземат пример от нея, да възпитават собствени таланти, а маричанчетата да си остават в "Марица", за да може тя да заеме достойно място в българското футболно пространство.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Минал през втория отбор на Байерн Мюнхен e на проби в Локо Пловдив
Четвърта раздяла в Марица! Напусна рекордьорът по мачове от последните 2 сезона
Бронзов медалист с Ботев става шеф в ЦСКА-София
Юношите на Марица с равенство и загуба
Отборът на Труд стана четвърти в държавното по хандбал за момчета до 11 години
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: