Марица стигна до равен със Свиленград с гол в последната минута

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
19:51 / 08.09.2010
1858
Марица и Свиленград завършиха 1:1 в мач от петия кръг на Югоизточната "В" група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Жълто-сините" бяха на път да загубят срещата, като губеха с 0:1 до 90-ата минута, но в крайна сметка могат да съжаляват за изпуснатата победа.

Първото полувреме бе равностойно, като и двата тима имаха добри възможности. Димитър Грабчев успя да се намеси добре при най-доброто положение за гол за Свиленград. На другата врата пък Петър Иванов имаше добра възможност да вкара, но защитник изби от голлинията, а при друга ситуация Кочев удари греда.

След почивката Марица пусна лек гол от статично положение след центриране от над 35 метра. Въпреки, че няколко минути маричани бяха стъписани, те успяха да се вдигнат и отново да изравнят играта. Така логично стигнаха до изравняване, което дойде в 90-ата минута. Автор на гола бе Георги Неделчев. Маричани имаха още една възможност в продължението да стигнат и до победата, но изтърваха.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).