Ботев разби Загорец с 8:0

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (186)
18:12 / 08.09.2010
19981
Ботев победи Загорец с 8:0 в мач от Югоизточната В група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Три гола за най-резултатната победа на "канарчетата" във "В" група вкара Атанас Курдов, по един добавиха Димитър Байрев, Светослав Асенов, Иван Площаков, Красимир Кръстев и Илиян Христов. Попаденията на Байрев и Кръстев бяха от дузпи за нарушения срещу тях.

"Жълто-черните" бяха категорично по-добрия отбор в мача и съвсем заслужено спечелиха с разгромния резултат. Още в началото след няколко атаки в 10-ата минута Димитър Байрев бе съборен в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Потърпевшият застана зад топката и вкара за 1:0. До края на полувремето няколко фрапантни пропуска сам срещу вратаря направи Иван Площаков, който записа и куп засади в статистиката си. В края на първата част страхотен пас от голмайстора Байрев получи Светльо Асенов, който с диагонален шут отляво не остави шансове на вратаря за 2:0.

Второто полувреме започна както завърши първото - с гол. При идентична ситуация Асенов излезе срещу вратаря след пас на Митко Байрев, но този път стражът на гостите спаси. Все пак при добавката Иван Площаков бе точен за 3:0. Малко по-късно в игра влезе Атанас Курдов, който въпреки болежките в коляното вкара хеттрик. В 58-ата той се разписа на празна врата с глава след добро центриране на Площаков. В 73-ата и 75-ата вкара по още един гол при подобни ситуации - след центриране и засичане на топката отблизо във вратата, покачвайки на 6:0.

След този гол в игра влезе и Красимир Кръстев, записвайки повторен дебют с фланелката, след като пропусна старта на шампионата поради здравословни проблеми. След един страхотен пробив през центъра Кръстев бе фаулиран в наказателното и от отсъдената дузпа покачи на 7:0. В самия край на мача също след самостоятелен пробив отдясно гол вкара Илиян Христов, оформяйки крайното 8:0.


Виж коментарите (186)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).