Калин Стоянов за протеста на футболни фенове: Не очакваме провокации

Автор: Алена Соколчева
Коментари (0)
17:10 / 16.11.2023
1159
Не се очакват провокации. Това каза пред журналисти министърът на вътрешните работи Калин Стоянов за организирания протест на футболни фенове по време на срещата между националите отбори на България и Унгария, предаде репортер на "Фокус".

"Разговаряли сме с част от ръководителите на футболните фенове. Мисля, че няма да се стигне до ескалация на напрежението. Все пак сме взели необходимите мерки", посочи министърът. 

Стоянов бе категоричен, че МВР е създало необходимата организация за охраната на обществения ред, действайки по предварителна процедура. Министърът припомни, че около 1600 полицейски служители ще бъдат на терен в центъра на София.

"Предварително се извинявам на гражданите и гостите на столицата за неудобството, което ще изпитат, но все пак ние сме длъжни да опазим обществения ред", заяви още той.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).